schaatsen okt

De KNSB heeft besloten dat een schaatser die eerste wordt op het Olympisch Kwalificatie Toernooi OKT eind december is verzekerd van een startbewijs voor de Olympische Spelen. 26 december 2021 tweede kerstdag.


Kai Verbij Schaatsen

Ik focus me niet op een tijd ik rijd gewoon zo hard.

. Het Amerikaanse bioscooppubliek lijkt een nieuwe lieveling te hebben gevonden. Ik focus me niet op een tijd ik rijd gewoon zo hard. 1 day agoAlle tijden afstanden OKT schaatsen.

Een zondagskind van 26 Maak plaats Julia Roberts. NPO Politiek - 24 uur Haagse politiek. NUjij-reacties 0 reacties reacties.

24-12 Alle tijden afstanden OKT schaatsen. Olympisch Kwalificatietoernooi via NOSnl 1 januari. Liveverslag van Kansas City Chiefs Tennessee Titans zondag oktober 24 2021 op MSN sport.

Vanwege de zogenaamde selectievolgorde die samen met de resultaten van het OKT bepaalt welke schaatsers naar de Spelen gaan is alleen de nummer één van de 5000 meter direct zeker van een olympisch ticket. Sven Kramer vroeg in actie op 5000 meter. 1 day agoNOS Schaatsen vandaag 1646 OKT.

Bij het OKT van 26 tm 30 december in Thialf wordt uitgemaakt welke schaatsers zich plaatsen voor de Winterspelen. Sven Kramer vroeg in actie op 5000 meter Roest en Bergsma naar de Spelen ook Kramer rekent op ticket. Iedere dag wordt er een afstand bij de mannen en een afstand bij de vrouwen verreden.

De 5 kilometer voor mannen start om 1445 uur. Het is bekend dat veel teams nog een trainingskamp hebben gepland als beste voorbereiding op het OKT. Carlijn Achtereekte kan zich niet meer verstoppen.

Sven Kramer vroeg in actie op 5000 meter. Bij het invullen van die 2 keer 9 namen is de SEVO leidend. Dit wordt duidelijk uit de matrix doordat van elke afstand de nummer één in de top negen van de matrix staat.

NK Marathon in Alkmaar via NOSnl 2 januari. Hoe hard ze daarvoor moet schaatsen op het OKT kan ze niet precies inschatten. Winnaars zijn speciale mensen en ik denk dat ik dat ben 0715 Alle tijden afstanden OKT schaatsen.

2 days agoDe 35-jarige schaatsster van Reggeborgh wil zich in ieder geval op de kilometer en de 1500 meter individueel plaatsen voor Beijing. Marathon Cup 8 Breda vanaf 1900 uur 26-30 december. De marathonschaatsers in de topdivisie kunnen de komende weken gewoon hun wedstrijden blijven rijden.

AMSTERDAM - Het olympisch kwalificatietoernooi OKT voor de Nederlandse schaatsers duurt van 26 tot en met 30 december maar pas in de eerste week van januari wordt precies duidelijk wie er naar. Marathonschaatsen valt nu wel onder topsport en kan doorgaan. 49 uur live op NPO1 tv.

Finaledag Daikin NK Shorttrack. Maar enkele schaatsers reizen vanwege de ontbrekende punten op de World Cup-ranglijsten toch eerst naar Calgary. 1800 - NPO Politiek - 24 uur Haagse politiek.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Per afstand mag Nederland 3 rijd sters inzetten alleen op de langste afstanden 5000m vrouwen en 10000m mannen en de mass start zijn dat er slechts twee. Hoe hard ze daarvoor moet schaatsen op het OKT kan ze niet precies inschatten.

Wat mij vaak raakt zijn. 0927 Koen Verweij hoopt te verrassen op OKT. Sven Kramer vroeg in actie op 5000 meter.

Bekijk meer videos op schaatsennlvideo. Ik verlang soms wel terug naar die. 0927 Koen Verweij hoopt te verrassen op OKT.

Het OKT is een smalle poort waar een heleboel mensen doorheen proberen te komen. Alle amateursport ligt met ingang van zondag tussen 1700 en 0500 uur stil maar de hoogste divisie van het marathonschaatsen wordt nu onder topsport geschaard. Roest pakt ticket op vijf kilometer Bergsma en Kramer in wachtkamer Een samenvatting van de 5000 meter voor mannen bij het olympisch kwalificatietoernooi in.

Winnaars zijn speciale mensen en ik denk dat ik dat ben 0715 Alle tijden afstanden OKT schaatsen. Concurrente Schulting moet Spelen mogelijk missen door zware schorsing. 1 day agoHet OKT begint zondag om 1400 uur met de 1000 meter voor vrouwen.

1 day agoZorgen in schaatswereld vlak voor cruciaal OKT Het OKT duurt tot en met 30 december. Hoe laat is het OKT 2021 Olympisch kwalificatietoernooi schaatsen live op tv. Blij tevreden en opgelucht.

2 days agoNOS Schaatsen vandaag 1407.


Afbeeldingsresultaat Voor Ice Hockey Pictures Hockey Ijshockey Schaatsen


Kjeld Nuis En Koen Verweij Koningsrit 1500m Okt 2017 Schaatsen


Schaatsen In De Tom Menken Ijshal Aan De Weena 21 Oktober 1978 Rotterdam Glijbanen Adventure


Jaap Eden Ijsbaan Ijsbaan Schaatsen Eden

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel